SPRINGSTAGE MET THOMAS GENIN #stalgenin #stoeterijhidalgo

Dat de springsport meer is dan springen alleen, hoeven wij Thomas Genin, huisinstructeur en paardenmanager op Hidalgo, niet te vertellen.

Al van jongs been af was Thomas gebeten door de paardensport en gedreven om ervoor te gaan. Dankzij de succesformule van goede paarden en excellente begeleiding van trainers zoals onder meer Emile Hendrix en Jos Kumps boekte hij als junior en young-rider veel succes. Hij werd Belgisch kampioen bij the young riders en behaalde een 9de en 10de plaats op het Europees kampioenschap showjumping.

Thomas legt zich toe op het opleiden en verkopen van jonge talentvolle springpaarden en het trainen en begeleiden van springruiters. Zijn toewijding, hard werken en een perfect management spoorde hem ertoe aan om een volwaardige Riders Academy op te richten en uit te bouwen op Hidalgo. Hij legt de lat hoog voor zijn jonge ruiters en begeleidt hen ook buiten de lessen want er is meer nodig dan enkele goeie springlessen om het ver te schoppen in de paardensport.

WAT?
De lessen worden aangepast aan het niveau van de ruiter en bestaan uit opwarmingsoefeningen, dressuurmatige africhting en springgerichte training. Deze lessen worden voor het eerst gebundeld in een heuse SPRINGSTAGE!

WANNEER?
Zaterdag 30/06
Zondag 1/07
Maandag 2/07

HOE?
De trainingen zijn steeds in de namiddag (tussen 13u en 18u).
De ruiters/amazones worden verdeeld in groepen van 4. Er is een maximum van 20 kandidaten.

KOSTENPLAATJE?
120 euro voor 3 dagen

Paarden kunnen ook gestald worden aan 15 €/dag

LOCATIE?
Stoeterij Hidalgo
Oosteindeke 49a
9991 Maldegem

INSCHRIJVEN?
Inschrijven kan via ENKEL via mail: vibe@hidalgo.be, LET OP: pas na bevestiging van betaling is jouw inschrijving compleet!

Share This