“Op de rug van een paard is hemel op aard” zoals Anky Van Grunsven het onlangs zei. Maar dragen we genoeg zorg voor die rug?
 
Onze geliefde paarden verdienen een totaalpakket aan verzorging, behandeling en preventie. Daarom is het belangrijk om naast het diergeneeskundig aspect ook het bewegingsapparaat grondig te controleren en te evalueren. De dag van vandaag zijn onze viervoeters evenzeer atleten en hebben nood aan een goede begeleiding en opvolging.
 
Het Ruyterhuys, Fysiotherapeute&Dierenarts Tessa Verheyen & Stoeterij Hidalgo slaan de handen in elkaar en organiseren de eerste editie van de ZADELPAS & FYSIODAG. Een initiatief waarbij we ons een dag volledig gaan focussen op de rug van uw paard.
 
Met behulp van de genezende kracht van water, oefenen we de beweeglijkheid van de rug én trainen we de spieren zonder belasting. Dankzij een individueel toegespitste aquatraining op maat genieten we een optimale conditietraining met als doel het voorkomen van blessures, opbouwen van conditie en het maximaliseren van sportieve prestaties.
 
De rug van een paard is uniek van vorm, verzorg hem dan ook!
 
WAT? Fysiotherapeutische behandeling, zadelpas consult en aquatraining
 
WANNEER? Zaterdag 9 september 2018
 
WAAR? Stoeterij Hidalgo, Oosteindeke 49a, 9991 Maldegem
 
KOSTPRIJS? Normaal: 209 € –> MAAR NU VOOR –> 149 €
 
Elke sessie duurt 45 minuten en wordt volledig individueel begeleid. Plaatsen zijn beperkt! Dus wees er snel bij!
 
INSCHRIJVEN/MEER INFO? vibe@hidalgo.be
 
Bij twijfel of uw paard medisch geschikt is voor aquatraining, raadpleeg eerst uw dierenarts. Aquatrainingen vinden NIET plaats de dag zelf, maar af te spreken datum binnen de maand september 2018.
Share This