Hidalgo’s fokkerij biedt u als ruiter of investeerder de mogelijkheid om een paard aan te schaffen. Wij staan in voor de verkoop van paarden uit eigen fokkerij of wij zoeken voor u het perfecte paard. Op die manier staan wij garant voor een kwaliteitsproduct.

De paardenfokkerij op Hidalgo is voornamelijk gericht op het kweken van fokproducten voor de springsport. Elk jaar laten wij onze merries bevruchten door gerommeerde hengsten met naam en faam. De match wordt perfect op voorhand bekeken en besproken binnen ons team om op die manier de perfecte bloedlijn te genereren. Wij delen een olympische verwachting en zijn dan ook bijzonder trots op onze eigen fokproducten.

Wij zijn continu bezig met het vergaren van kennis en het opbouwen van ervaring op vlak van afstammingen. Wij dragen ons steentje bij tot de rassenverbetering en proberen de lat elk jaar ietsje hoger te leggen door een ultieme selectie van het moederdier met de perfect hooggekwalificeerde bloedlijn langs vaderszijde.

Z

Paarden voor de springsport

De paardenfokkerij op Hidalgo is voornamelijk gericht op het kweken van fokproducten voor de springsport.
Z

Olympische verwachtingen

Onze merries worden enkel bevrucht door gerenommeerde hengsten met naam en faam. Op die manier genereren wij de perfecte bloedlijn. Wij hebben een olympische verwachting en zijn dan ook bijzonder trots op onze eigen fokproducten.
Z

Opfok van uw veulens

Wij nemen hen op in onze groep van jonge veulens. Wij beschikken over ruime loopstallen voor de  opfok van de veulens per leeftijdscategorie. De stallen zijn voorzien van een dik strobed in de winter, in de zomer grazen de veulens op veilig omheinde weides. De veulens krijgen op stal aangepast krachtvoer en ruwvoer.
Z

Een volwaardige opvoeding

De veulens krijgen een volwaardige opvoeding en worden regelmatig op en af de trailer gelost en geladen. Wij hanteren een correct en volledig weidebeheer waardoor onze weides vrij zijn van st.-jacobskruid; de besmettingsdruk door parasieten is dan ook zeer laag.

Fokmerries

Geboren veulens

Verkochte veulens

Toekomstige veulens

Op zoek naar het juiste paard voor de juiste persoon?

Share This