Missie en Visie

Missie en Visie

Professionele begeleiding bij het trainen en revalideren van uw paard, therapeuten met ervaring in binnen- en buitenland, een volwaardige Riders Acadamy met ervaren instructeurs, ruime en moderne faciliteiten, … Dit zijn slechts enkele van de vele troeven van Stoeterij Hidalgo.

Hidalgo is een gloednieuw trainings- en revalidatiecentrum voor sportpaarden. Onze missie bestaat eruit om de premium partner te zijn van de (semi-) professionele ruiter voor training, revalidatie, stalling en aankoop van sportpaarden.

Bij Hidalgo is het mogelijk om uw paard preventief te laten trainen met als doel het voorkomen van blessures en het verbeteren van prestaties. Dit gebeurt in ons revalidatiecentrum met behulp van de aquatrainer, gebruik van het zwembad en onder de professionele coaching en begeleiding van onze fysiotherapeuten. Ook voor revalidatie na blessure, operatie of ziekte kan u bij ons terecht. Tevens staan onze specialisten voor u klaar voor ruiteranalyses en zadelpas alsook voor uw paard wat betreft tandheelkunde en natuurgeneeskundige behandelingen.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om uw paarden te stallen in onze moderne pensionstal met automatisch voedersysteem en vliegenbestrijdingssysteem die het Equilabel draagt.

Om de prestaties van u en uw paard naar een hoger niveau te tillen staan onze topinstructeurs, binnenpiste en professionele eb- en vloedbuitenpiste tot uw beschikking. Indien u geïnteresseerd bent om een paard aan te schaffen kan u bij Hidalgo terecht in onze fokkerij alsook voor de opfok van uw veulens

Kortom Hidalgo biedt uw paard en u een totaalpakket aan, in een professionele maar ook aangename omgeving. In alles wat we doen plaatsen we uw paard en u centraal. Kwaliteit is voor ons een key begrip.

Indien u meer info wenst of een offerte op maat, aarzel niet om ons te contacteren.

 

Sportieve groeten
Hidalgo Team
+32(0)477/28 13 66
hidalgo@horsecaresolutions.eu

 

Share This