Pensionstal

Hidalgo’s pensionstal is rustig gelegen in een uniek landelijk kader, dicht bij het kanaal met tal van mooie dreven zodat wandelen te paard top is. Onze stal biedt u als eigenaar uitgebreide en moderne faciliteiten aan waardoor paardrijden een levensstijl wordt. Paardrijden op Hidalgo is ontspannend voor zowel u als uw paard.

Als pensionklant kan u onbeperkt gebruik maken van de binnenpiste met geo-pad bodem en de recent nieuw aangelegde eb- en vloed buitenpiste. Beide bodems werden uitgebreid getest door professionals en goed bevonden zodat de belasting van uw paard minimaal is bij afzet. Dagelijkse beweging van uw paard is dus aanbevolen. Daarom is uitgebreide weidegang voorzien en staat onze outdoor longeerpiste, paddocks en stapmolen tot uw beschikking. Zwemmen of aqua trainen kan ook en wordt apart aangeboden door Hidalgo’s Horse Care Solutions.

Onze stallen zijn ruim, voorzien van een automatisch voedersysteem en een vliegenbestrijdingssysteem waardoor de paarden zich op en top voelen.

Onze Riders Acadamy met een team van gediplomeerde instructeurs begeleidt u als ruiter bij trainingen ter plaatse en op concours. Een breed gamma van lessen wordt aangeboden gaande van groepslessen tot individuele begeleiding. Wij hebben voor elk wat wils.

Verder kan u op elk moment advies verkrijgen van onze specialisten die verbonden zijn aan Hidalgo’s centrum voor Horse Care Solutions. Conditietraining en preventie, revalidatie, ruiteranalyse & flexchair, zadelpas, tandverzorging en heelkunde, natuurgeneeskunde… Hidalgo helpt mee om de fysieke en mentale toestand van uw paard in topvorm te houden.

Hidalgo biedt u een ruim aanbod aan faciliteiten en trainingsmogelijkheden. Het welzijn van u en uw paard staat centraal zodanig dat u in optimale conditie kan genieten van uw sport en passie.

 

Uw paard op stal bij Hidalgo?

Share This