Pensionstal

Zoveel meer dan enkel een stal!

Een accommodatie om U tegen te zeggen!

Hidalgo’s pensionstal is rustig gelegen in een uniek landelijk kader. De pensionstal ligt dicht tegen het kanaal met tal van mooie dreven, wat ideaal is voor een wandeling met uw paard. Onze stal biedt u uitgebreide en moderne faciliteiten aan waardoor paardrijden een levensstijl wordt. Vertoeven op Hidalgo is ontspannend voor zowel u als uw paard. Onze stallen zijn ruim, voorzien van een automatisch voedersysteem en een vliegenbestrijdingssysteem waardoor de paarden in alle luxe gestald staan.

Maak gebruik van onze faciliteiten

Hidalgo biedt u een ruim aanbod aan faciliteiten en trainingsmogelijkheden. Het welzijn van u en uw paard staat centraal, zodanig dat u in optimale condities kan genieten van uw sport en passie.

Als pensionklant kan u onbeperkt gebruik maken van de binnenpiste met een geo-pad bodem en de recent nieuw aangelegde eb- en vloed buitenpiste. Beide bodems werden uitgebreid getest en goed bevonden door professionals, zodat de belasting van uw paard minimaal is bij afzet. Omdat dagelijkse beweging van uw paard is aanbevolen, is er een uitgebreide weidegang voorzien. Ook staan onze outdoor longeerpiste, paddocks en stapmolen tot uw beschikking. Na een blessure, ziekte of operatie kan uw paard ook bij ons terecht voor een optimale revalidatie met behulp van onze aquatrainer. Vraag hiervoor uw offerte op maat aan en geef uw paard de ultieme revalidatie.

Wij bieden tevens lessen aan op vrijdagavond. Één les kost 15 euro. Wij voorzien ook privélessen. U kan ook uw eigen lesgever meebrengen naar Hidalgo. Gelieve dit steeds op voorhand te laten weten.

Onze specialisten staan voor u klaar

U kan op elk moment advies verkrijgen van onze specialisten die verbonden zijn aan Hidalgo’s centrum. Wij werken samen met verschillende zelfstandige dierenartsen, fysiotherapeuten en paardentandartsen. Hidalgo helpt mee om de fysieke en mentale toestand van uw paard in topvorm te houden.