Over ons

Wie zijn wij?

Hidalgo Horse & Dog Care Solutions is gestart als een rasecht familiebedrijf. Wat begon als een hobby, werd al snel een dagdagelijkse job. Met de nodige ervaring en bijscholing kon de familie Florussen Hidalgo echt op de kaart zetten. En dat in een professionele context met een aangename familiale sfeer.

Komt de naam ‘Hidalgo’ u bekend voor? Dat zou zeker kunnen! Ons trainings- en revalidatiecentrum werd genoemd naar de gelijknamige film ‘Hidalgo’. Deze film van Viggo Mortensen gaat over een paard dat een loodzware race wint doorheen de woestijn. Een harde strijd was het, net zoals wij harde werkers zijn bij Hidalgo Horse & Dog Care Solutions!

Wij dragen onze werknemers, onze klanten en onze paarden hoog in het vaandel. Hidalgo is een passie. Gedrevenheid en kwaliteit gedijen al lang in en rond onze familiestallen, midden in het hartje van Adegem, de groene long van Maldegem. Zowel u als uw paarden verdienen en krijgen een liefdevolle verzorging. Onze voeding, accommodatie en stro zijn van de hoogste kwaliteit en daarnaast zetten we altijd de puntjes op de i wat hygiëne betreft. We werken samen naar net dat tikkeltje meer. Toegewijd, ambitieus, onvermoeibaar. Dat is Hidalgo.

Onze waarden

  • Wij verlenen een kwalitatieve, betrouwbare en gepassioneerde dienst.
  • Wij stimuleren duurzaamheid en zijn ecologisch bewust.
  • We creëren een open, vertrouwelijke en positieve sfeer.
  • We streven een hoge standaard na en helpen graag waar nodig in uw eigen persoonlijke groei met uw paard/hond.
  • Wij hebben oog voor mens en dier.

Onze partners

Goede partners zijn cruciaal bij Hidalgo Horse & Dog Care Solutions. Hieronder vindt u onze partners waarmee wij nauw samenwerken.

Vossenhol
Chris
Krismar
De Mey
Equifirst
DB Fourage
Fixit
Paho
Webscreen
Van Hyfte
TC Bouw

Wil u ook graag een partner worden van Hidalgo?

Contacteer ons