Professionele paardenzorg

Adviezen van Via Nova Equine dierenartsen

Dierenkliniek Via Nova Equine wordt geleid door een team van ervaren dierenartsen die gespecialiseerd zijn in orthopedie, sportgeneeskunde en revalidatie. Elke woensdag delen ze hun expertise op het gebied van paardenverzorging met zowel interne als externe klanten.

Preventie staat centraal

De dierenartsen bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder radiografie, echografie, endoscopie en shockwave therapie. Hiermee wordt niet alleen de algehele gezondheid van de paarden verbeterd, maar ook de kwaliteit van training en revalidatie. Er wordt nadruk gelegd op preventieve zorg in plaats van alleen curatieve behandelingen.

Daarnaast voeren de artsen ook aankoopkeuringen uit, doen ze onderzoek naar kreupelheid en bieden ze behandelingen voor pees- en gewrichtsaandoeningen aan. Natuurlijk worden ook algemene diergeneeskundige zorgdiensten aangeboden.

Hidalgo Horse Care Solutions en Via Nova Equine slaan de handen in elkaar

Door deze samenwerking streven we ernaar om een toonaangevend trainings- en revalidatiecentrum te zijn waar het welzijn van het paard voorop staat. Beide partijen delen een passie voor het bevorderen van de gezondheid van paarden en doelen op topprestaties.

Wilt u een afspraak met Via Nova op Hidalgo?

Boek nu uw afspraak