Bedrijf:

Hidalgo is een trainings- en revalidatiecentrum voor paarden. Wij bieden professionele begeleiding bij het trainen of revalideren van paarden. Wij doen hiervoor beroep op therapeuten met ervaring in binnen- en buitenland. Wij beschikken tevens over een Riders Academy met ervaren instructeurs, ruime en moderne faciliteiten.

Missie:

Wij willen de premium partner zijn van de (semi-) professionele ruiter voor training, revalidatie, stalling en aankoop van sportpaarden. Paarden kunnen preventief getraind worden in ons revalidatiecentrum met behulp van de aquatrainer, gebruik van het zwembad en professionele coaching.

Doelstelling:

Net voor die optimale professionele coaching zijn wij op zoek naar een partner/medevennoot om ons team te versterken. Daarnaast zou een goed uitgebouwde dierenartspraktijk een meerwaarde bieden voor het revalidatiecentrum op Hidalgo. Wij staan open voor een dierenarts met specialisatie paard/hond

Profiel:

  • Je bent een ondernemer in hart en nieren en op zoek naar een dierenartspraktijk om op zelfstandige basis op te starten.
  • Je bent bereid om samen te werken met fysiotherapeuten en je hebt affiniteit met aquatherapie of je bent bereid hiervoor de nodige opleiding te volgen.
  • Je bent een teamplayer en een netwerker
  • Je bent in staat om op verschillende niveaus en met verschillende disciplines in organisaties contacten op te bouwen en te onderhouden.
  • Je beschikt over communicatieve vaardigheden

Contacteer Veronique

Share This